Camerasystemen

Camerasystemen

Camerabewaking is een van de meest gekozen bewakingssystemen voor het voorkomen, opsporen en detecteren van inbraken, diefstallen en vandalisme. Camerabewaking is bovendien de enige manier om te weten te komen wat er zich heeft voorgedaan tijdens uw afwezig
heid.

Daarom is een goede bewakingscamera en de positie van deze camera’s zeer belangrijk om ongewenste activiteiten waar te nemen en te achterhalen wanneer het zich heeft voorgedaan en wie de dader is.

De installatie van een bewakingssysteem met bewakingscamera’s geeft u een absoluut veilig gevoel in uw privĂ© woning, winkel of bedrijf. Het heeft enkele voordelen, een hoge en constante beeldkwaliteit en resolutie , bewegingsdetectie (motion detection) , mogelijk om via internet of intranet de beelden te bekijken, perfect te integreren in uw bestaande systemen, lage installatiekost, niet duurder dan analoge bewakingssystemen, lage onderhoudskosten dankzij bewaring op digitale media (harde schijf, geheugenkaarten,…)

Over de auteur

cbt administrator